MIKÄ ON SCORE CUP?

b2b-urheilufestarit. tapahtuma, joka yhdistää bisneksen ja urheilun uudenlaisen tapahtumakonseptin ympärille. urheilutähtiä, kiinnostavia koulutuksellisia sisältöjä ja merkityksellisiä kohtaamisia. tapahtuman tavoite on, että jokaiselle asiakkaalle jää tapahtumasta inspiraatio, kontakti ja kokemus. 

 SCORE CUPIN LÄHTÖLAUKAUKSENA TOIMII AAMUN URHEILUBISNESFOORUMI, JOKA TUO PUHUJALAVALLE SUOMALAISEN URHEILUBISNEKSEN TÄHTIPELAAJAT JA MIELENKIINTOISIMMAT PROSPEKTIT. KANNATTAA PITÄÄ JOFA KIREÄLLÄ.

TAKTIIKKAPALVERIN JÄLKEEN PELIPÄIVÄN OHJELMA KULJETTAA SINUT BRUNSSIPÖYDÄN KAUTTA KOHTI ITSE PELIKENTTÄÄ. tennisTURNAUKSEssa pelivuorossa on 32 SUOMALAISTa ETURIVIN URHEILUTÄHteä NHL -STAROISTA HUUHKAJIIN.  supertähdet TARTTUVAT TENNISMAILAAN HYVÄN ASIAN PUOLESTA ja selvittävät nelinpeliturnauksessa kuka on kuka tenniskentällä.

TENNIKSEN JA TIUKAN ASIASISÄLLÖN LISÄKSI SCORE CUP TARJOAA ERINOMAISEN ALUSTAN TEHOKKAASEEN VERKOSTOITUMISEEN JA ENNEN KAIKKEA UNOHTUMATTOMAAN KOKEMUKSEEN YHDESSÄ MUIDEN ALUEEN VAIKUTTAJIEN JA HUIPPU-URHEILIJOIDEN KANSSA.

viihdy. opi. verkostoidu. 

urheilun supertähtiä. mielenkiintoisia ihmisiä. 

PUKUKOPPIMEININKI ILMAN HIKOILUA.

1. Viihdy.

 

Score Cup on kesän paras työpäivä, joka varmasti voittaa toimistossa istumisen. Tulet sitten hostaamaan asiakkaita tai viihtymään oman porukan kesken, niin unohtumaton kokemus on varma. 

Ykkösluokan ruokaa, juomaa, urheilutähtiä ja Suomen kesä.

Niistä on kesän paras työpäivä tehty.

2. Opi.

 

Hirvittääkö yrityksesi sponsorointimenojen ROI:n laskeminen? Tai oletko miettinyt, että voisit saada sponsoroinnista irti jotain muutakin kuin logon verkkareissa ja aition kerran kaudessa?

Score Cupin puhujat lataavat lavalta kavalkadin onnistuneita caseja, konkreettisia neuvoja ja aitoja kokemuksia siitä, miten urheilulla oikeasti

tehdään bisnestä.

3. Verkostoidu.

 

Ei, verkostosi ei ole valmis, vaikka Linkedinin kontaktilaskurisi onkin jo tovi sitten pyörähtänyt ympäri. Score Cup yhdistää samasta asiasta kiinnostuneita ihmisiä ja yrityksiä. Ei siis mikään uusi minglailupöhinä oman alan kesken, vaan uusia kontakteja, liidejä ja asiakkaita oman kuplan ulkopuolelta. Ja jokaisen keskustelun voi vielä aloittaa kysymällä, että näitkö eilisen matsin?

ohjelma

9.00

urheilubisnesseminaari

11.00

tiukkaa asiaa urheilubisneksestä rennolla otteella. 

 

ykkösketjun puhujat ja kiinnostavimmat prospektit nostavat esille urheilubisneksen kiinnostavimpia aiheita.

positiivisia esimerkkejä ja tarinoita onnistumisista. konkreettisia  caseja, joiden  avulla kartutat omaa ammatillista kikkapankkiasi. 

brunssi

12.30

alkupelit

herkullisella brunssilla tarjoillaan maukkaan aterian 
lisäksi pelaajahaastatteluita, joissa ei  kysellä rannelaukauksen saloja, vaan pureudutaan syvemmälle urheilijoiden  persoonaan ja arkeen.

brunssilla tempaistaan vauhdilla käyntiin myös ehkä se tärkein, eliverkostoituminen.  
 

15.00

hyväntekeväisyyshuutokauppa

16.00

finaalipelit

suomen kovimpien urheilutähtien muodostamien parien  hyväntekeväisyystennisturnaus starttaa alkupeleillä. 

 

tennisviihteen ohella pääset  nauttimaan score cupin monipuolisesta  tapahtuma-alueesta, jossa ei  virvokkeet tai tekeminen lopu kesken.

score cupin huutokaupasta ei löydy kuparipannuja, vaan 
pelaajien lahjoittamia ainutlaatuisia  muistoesineitä, 
joiden seinälle ripustamiseen ei kysytä puolison lupaa.

huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä vähävaraisten nuorten urheiluharrastuksen tueksi hope turku ry:n kautta. 

finaalipeleissä selviää ketkä ovat suomen urheilutähtien kovimmat tennisässät ja kenen 
takan reunalle matkaa himoittu scorecupin voittopokaali. 

 

näitä pelejä ei voi missata. 
 

mitä/missä/milloin

urheilubisnesfoorumi.

brunssi.

verkostoitumisalusta.

huippu-urheilijat.

tennisturnaus.

hyväntekeväisyyshuutokauppa.

kesän paras työpäivä.

logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle