Miksi osallistua Score Cupiin?

 Score Cup on kivenkova paketti urheilua ja bisnestä, joka kokoaa yhteen vaikuttajia, urheilusta kiinnostuneita yrityksiä ja urheilun supertähtiä. mukana on supertähtiä jarkko niemisestä, lukas  hradeckyyn ja aleksander barkoviin, Mutta miten juuri sinä ja yrityksesi hyödytte Score Cupista?

jarkko nieminen areena, turku

27.6.2019

1. Verkostoidu.

 

Ei, verkostosi ei ole valmis, vaikka Linkedinin kontaktilaskurisi onkin jo tovi sitten pyörähtänyt ympäri. Score Cup yhdistää samasta asiasta kiinnostuneita ihmisiä ja yrityksiä. Ei siis mikään uusi minglailupöhinä oman alan kesken, vaan uusia kontakteja, liidejä ja asiakkaita oman kuplan ulkopuolelta. Ja jokaisen keskustelun voi vielä aloittaa kysymällä, että näitkö eilisen matsin?

  

2. Opi.

 

Hirvittääkö yrityksesi sponsorointimenojen ROI:n laskeminen? Tai oletko miettinyt, että voisit saada sponsoroinnista irti jotain muutakin kuin logon verkkareissa ja aition kerran kaudessa?

Score Cupin puhujat lataavat lavalta kavalkadin onnistuneita caseja, konkreettisia neuvoja ja aitoja kokemuksia siitä, miten urheilulla oikeasti tehdään bisnestä.

 

3. Viihdy.

 

Score Cup on kesän paras työpäivä, joka varmasti voittaa toimistossa istumisen. Tulet sitten hostaamaan asiakkaita tai viihtymään oman porukan kesken, niin unohtumaton kokemus on varma. 

Ykkösluokan ruokaa, juomaa, urheilutähtiä ja Suomen kesä.

Niistä on kesän paras työpäivä tehty.

 

Koska ihan jokainen asia on kivampaa ryhmässä,

niin lätkäistään tiskiin Score Cupin lipputarjoukset:

5 kpl = 990€ + alv 10% (ovh 1245€ + alv 10%).

 

10 kpl = 1900€ + alv 10% (ovh 2490€ + alv 10%).

 

15 kpl = 2700€ + alv 10% (ovh 3735€ + alv 10%)

+ 5 asiakasta pääsee tapahtumapäivänä testaamaan, miltä tuntuu (kokeilla) palauttaa Jarkko Niemisen syöttöä.

Sytyitkö Score Cupista?

Heitä yhteystietosi alla olevaan kenttään, niin me soitamme ja hoidetaan sinut, sekä yrityksesi paikalle. Jos puhuminen ei ole sinun juttusi, niin jätä sähköpostiosoite.

Pääasia on,  että et missaa kesän parasta työpäivää.

Jos kokonaiskuva ei vielä näillä puheilla auennut, niin katso :

logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle