• SCORE

Apaja x Score Cup


Tiedätkö sen tunteen, kun kaikki asiat toimivat toimivat juuri niin kuin pitää? Score Cup 2019 -tapahtuman tekniikasta ja kalusteista vastasi Apaja -konserni, joka mottonsa mukaan toimitti tapahtumaamme "kaiken mitä tapahtuma tarvitsee".

Apajan toiminnasta kertoo enemmän RajuLive -yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Jani Nieminen:

Mikä on yrityksenne päätoiminen ala ja miten yrityksenne alalla toimii?


Apajan päätoimialaa ovat tapahtumat laidasta laitaan. Apaja-konserni tarjoaa kaikki tapahtumatuotannon palvelut saman katon alta ja yhden yhteyshenkilön kautta. Apaja-konsernin yritykset toteuttavat erisuuruisia tapahtumia ja ovat mukana erisuuruisten tapahtumatuotantojen toteuttamisessa kiertuetekniikoista festivaaleihin ja suurin urheilutapahtumiin unohtamatta häitä ja pikkujouluja. Lisäksi RajuLiveltä saa markkinointi yms. tarkoituksiin video- ja kuvapalveluita myös tapahtumien ulkopuolella.


Mistä mahdollisesti yrityksenne tunnetaan?


Apaja-konsernin yritykset ovat tuttuja liki kaikista Turun seudun tapahtumista, toiminta ei kuitenkaan rajoitu Varsinais-Suomeen, vaan toiminta on valtakunnallista. Toimipisteet löytyvät Turun lisäksi Porista ja Jyväskylästä sekä pian myös Helsingistä. Yksi Apajan väen tärkeistä tehtävistä on tehdä tapahtuman järjestäjän elämästä helpompaa tarjoamalla asiantuntevaa ja kulloiseenkin tarpeeseen oikein mitoitettua palvelua. Palveluita voi ostaa joko avaimet käteen -periaatteella, kokonaistuotantona tai pienempinä osatuotantoina.


Apaja on mukana monessa tapahtumassa, mutta miten konserni toimii urheilun parissa?


Apaja on yritystensä kautta vahvasti mukana suomalaisessa urheilussa. Urheilutapahtumissa haluamme olla monesti myös näkyvästi esillä, eli tapahtumatekniikkaan ja kalustukseen liittyvän palvelutuotannon lisäksi haluamme olla tapahtumissa mukana myös yhteistyökumppanina.


Urheilun saralla yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ovat Score Cupin lisäksi mm. Salibandyliitto, Lentopalloliitto, Paavo Nurni Games, Neste Rally, Turku Challenge, Paavo Nurmi Marathon, Ruissalojuoksut, FighBack Run, HC TPS, Ässät, FC TPS, Inter, TPS salibandy, TUTO Hockey, Raision Loimu, Ura Basket, Korihait, Grail Quest, Turun Miekkailijat, Aurajokisoudut, Turku BeachFutis, Aura Cup, Varsinais-Suomen Urheilugaala sekä Satakunnan Urheilugaala.


Urheilussa ja yritystoiminnassa tavoitteet ovat äärimmäisen tärkeitä. Minkälaisilla tavoitteille te teette yhteistyötä urheilutapahtumien kanssa?


Pyrimme auttamaan tapahtumien järjestäjiä niin neuvomalla kuin tekniselläkin osaamisellamme, niin että järjestäjä voi keskittyä siihen, minkä he parhaiten osaavat. Molemminpuolinen hyöty ja paremmat tapahtumat ovat siis meidän tavoitteitamme urheiluyhteistyön saralla.


Score Cup sujui järjestäjän näkökulmasta erinomaisesti, mutta jäikö teille apajalaisille jotain tiettyä mieleen tapahtumasta tai sen toteutuksesta?


Ehkä tässä voisi mainita tällä kertaa hyvin toimineet äänet tapahtumassa. Ja ISTV-striimin yli 20.000 katsojaa on minusta hieno luku!

24 views0 comments
logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle