• SCORE

Score Cup x Bille BeinoScore Cupin kokoonpano on saanut vahvistuksia. Enää ei tarvitse valmentajien ja huoltajien repiä 80- luvun Erreaa kaapinpohjalta mukaan tapahtumapäiväksi. Score Cup on aloittanut yhteistyön kotimaisen Bille Beinon kanssa, jotta tapahtumapäivänä on henkilökunta myös varustettu ja valmiina taisteluun.

Tenttasimme ohimennen myös Bille Beinon toimitusjohtajaa Juhani Putkosta enemmän ja vähän vähemmän relevanteilla kysymyksillä;


Millä fiiliksillä ja odotuksilla kesän Score Cupiin?

“Huikeilla fiiliksillä, rosteri näyttää erittäin vahvalle ja mahtavaa olla Billebeinolla mukana tapahtumassa. Oon yrittänyt talven ajan käydä pelaamassa tennistä kerran pari viikossa. Sanotaanko että vielä on hommia tehtävänä, mutta toivottavasti takaportti kuitenkin aukeaa Score Cupiin.”


Ketä veikkaat turnauksen voittajapariksi?

“No siis tässä on nyt muutama hyvä vaihtoehto. Olen parhaillaan Buffalossa kuvaamassa NHLwamia ja Rassen kanssa isketty tarinaa pari päivää, joten tekisi mieli sanoa kaksikko Risto - Rane, MUTTA Teuvo Teräväinen ei ole hävinnyt ikinä yhtään NHLwam haastetta ja Arsi oli myös niin raikkaalla jalalla Montrealissa kun käytiin morottaa, joten sanon Teukka - Arsi vie turnauksen.”


Massa vai nurmi?

“Nurmi (mukavampi pötköttää)”


Mitkä ovat positiivisimpia esimerkkejä Bille Beinon toiminnasta urheilun rajapinnassa?

“Ensimmäisenä tulee mieleen useat juniorijoukkueet joiden kanssa ollaan tehty yhteistyötä. Street Hockey yhteistyö on ollut luontevaa meille jo useamman vuoden ajan, sekä tietysti yksittäiset urheilijat jotka rokkaavat Beinon kamoja. Meillä tulee myös kesän 2019 aikana kaksi erittäin kovaa Collabo-yhteistyötä kansainvälisestikkin tunnettujen merkkien kanssa. Ja tottakai odotetaan innolla kesän Score Cupia!”


Ja viimeisenä, NHLwam tyyliin; Kuinka paljon käteistä lompakossa?

“64 dollaria (harvinaista, yleensä operoin aina pelkällä kortilla).”

114 views0 comments
logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle