• SCORE

SPORTSPOT X SCORE CUP

Score Cupin yhteistyökumppani ja yksi suomalaisen urheilubisneksen iso tekijä Sportspot nähdään myös kesällä Jarkko Nieminen Areenalla. Ensimmäisenä aamupäivän foorumissa, kun Sportspotin perustajajäsen Juho Nenonen astuu lavalle ja myöhemmin tapahtumassa pääset myös kokeilemaan Sportspotin pisteellä minkälainen Runbeat juoksumattoskaba oikein on!


Sportspot, minkälaisesta yrityksestä oikein on kyse?


Suomen laajin urheiluvaikuttajaverkosto, jonka missiona on parantaa työntekijä- ja asiakaskokemusta.


"Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina joka löytää viestillesi kasvot, luo innostuneen yleisön ja saa viestisi perille. Olemme hyviä siinä mitä teemme.

Tuomme liike-elämän käyttöön mielenkiintoisella tavalla helposti, tavoitteelliesti ja innostavasti kaiken sen valtavan määrän osaamista joita yli sadalta persoonaltamme löytyy. Urheilun vaikuttajilla on valtavasti annettavaa liike-elämälle, ja tätä ilosanomaa me haluamme olla levittämässä." - Teemu Harinen, Sportspot


Sportspot tarjoaa viestillenne kasvot urheilun kiinnostavien vaikuttajien kautta. Vaikuttajista löytyy laaja skaala huipputyyppejä, joiden osaamisen Sportspot tuo yrityselämän käyttöön maailmanluokan konseptien avulla.

Mikäli Sportspot herätti vielä enemmän mielenkiintoa, lisää voit lukea täältä; www.sportspot.fi


66 views0 comments
logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle