• SCORE

X-SEC x Score CupHyvänmielen turvallisuuden takaaja X-Sec ja Score Cup


Score Cupin yhteistyökumppanikaartiin liittyy myös X-Sec. Laadukkaiden asiakaspalvelulähtöisen hyvänmielen turvallisuuspalveluiden erikoisosaaja. X-Sec toteuttaa vuosittain yli 200 festivaalin, yleisötapahtuman sekä lukuisan urheilutapahtuman turvallisuuden ja tänä vuonna myös Score Cupin!


Viime vuonna 10-vuotta täyttänyt X-Sec näkyy ja vaikuttaa ympäri Suomea. 


“Olemme mukana monissa seurojen, yhteisöjen ja opiskelijajärjestöjen tapahtumissa ja pyrimme omalta osaltamme olemaan vastuullinen paikallista yhteisöä ja suomalaista työtä kehittävä toimija. Sponsoroimme myös seuroja sekä yksilöurheilijoita.

Olimme myös mukana järjestämässä Vielä Kerran Keni- Hyväntekeväisyysottelua Marli-Areenalla tänä keväänä, jossa kerättiin lähes 40 000€ Lastenklinikalle.”

- Juuso Toivonen, X-Sec


Vuoden 2019 Score Cup kerää myös hyväntekeväisyyspotin, joka lahjoitetaan Hope Ry:n kautta  vähävaraisten nuorten liikunnan tukemiseksi. “On mahtavaa nähdä miten yritykset ovat aktiivisesti mukana tukemassa tärkeitä asioita, sekä kehittämisessä suomalaista urheilua. Torstaina tavataan!” - Aleksi Rannikko, Score Cup


Lisää X-Secistä voit lukea Varsinais-Suomen Yrittäjien kirjoituksen;

https://www.y-lehti.fi//hyvat_yritykset/hy201906xsec.pdf


X-Secin löydät myös;

www.xsec.fi

www.xvaruste.fi


Instagramista;

@Xsec_group

@Xvaruste

Facebookista;

@XSECoy

@XVaruste

101 views0 comments
logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle