• SCORE

Yhdessä ja yhteisestiScore Cup on tapahtuma, jonka kosketuspinta ei jää tapahtuma-aitojen sisälle, tai kalkkiviivoille. Yhdessä suomalaisten huippu-urheilijoiden kanssa järjestämme kesän Score Cupissa hyvätekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotot menevät suoraan niitä tarvitseville. Pelaajilta tulevaisuuden pelaajille.


Yhdessä Hope Turku ry:n kanssa Score Cupin huutokaupan kaikki tuotot ohjataan lyhentämättömänä paikallisten vähävaraisten nuorten urheilijoiden hyväksi. Nappulakenkiä revenneiden tilalle, teippiä mailaan, hokkareita tuleville Selänteille ja kaikki tarvittava, jotta kaikilla olisi tasapuolinen mahdollisuus nauttia urheilusta ja liikunnasta.


“Hope -Yhdessä & Yhteisesti ry Turku, kiittää etukäteen kaikkia osallistujia välittämisestä. Toimimme lahjoitusten varassa ja vuosittain on kymmeniä perheitä jotka hakevat vähävaraisuuuden vuoksi lasten harrastuksiin tukea Hopesta. Olemme pystyneet tätä tukea myöntämään lapsille ja nuorille mutta tarve kasvaa koko ajan. Hieno asia on että löytyy tahoja kuten Score Cup, jotka ovat valmiita auttamaan erilaisilla tempauksillaan. Yhdessä ja Yhteisesti pidetään huolta ettei yhdenkään lapsen tai nuoren tarvitsisi olla ilman harrastusta”


-Arja, Hope -Yhdessä & Yhteisesti ry Turku


#ScoreCup #Urheilunytimessä #Yhdessäjayhteisesti
16 views0 comments
logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle