kumppanit

“KPMG haluaa tukea suomalaisen liikunnan ja urheilun menestystä olemalla edelläkävijä vero- ja lakipalvelujen tarjoaja urheilijoille ja e-urheilijoille. Sports Advisory -asiantuntijoidemme ammattitaito ja erinomainen ymmärrys liikunta- ja urheilutoimialasta ja sen erityispiirteistä tekee meistä varteenotettavan kumppanin kaikille urheilun ja

e-urheilun toimijoille.”

“Hope -Yhdessä & Yhteisesti ry Turku, kiittää etukäteen kaikkia osallistujia välittämisestä. Toimimme lahjoitusten varassa ja vuosittain on kymmeniä perheitä jotka hakevat vähävaraisuuuden vuoksi lasten harrastuksiin tukea Hopesta. Olemme pystyneet tätä tukea myöntämään lapsille ja nuorille mutta tarve kasvaa koko ajan. Hieno asia on että löytyy tahoja kuten Score Cup, jotka ovat valmiita auttamaan erilaisilla tempauksillaan.

 

Yhdessä ja Yhteisesti pidetään huolta ettei yhdenkään lapsen tai nuoren tarvitsisi olla ilman harrastusta”

NOCCO BCAA on BCAA-aminohappoja ja vitamiineja sisältävä sokeriton, hiilihapotettu virvoitusjuoma kofeiinilla tai ilman. 

 #noccofinland

nocco.com/fi/passionforhockey

tapahtumaan osallistuu Turun AMK:sta Liikunta- ja toimintakykylaboratorio LiiLab , joka järjestää vertikaalihypyn testauksen/kilpailun urheilijoille ja asiakkaille. Liikuntalaboratoriossa mitataan esimerkiksi aktiivisuutta ja arvioidaan perustason hapenottokykyä sekä palautumista.

turku_amk_eng_nega (1).png

TAPAHTUMAKUMPPANIT

JNAREENA_logo_2000 (2) (1).jpg
forte-logo.png
smash.png

tapahtumassa mukana:

score cupin värittää:

Logo_Painola_mag_2018.jpg
logo.png

SCORE CUPIN JÄRJESTÄÄ:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle